010-8208838
06-41982083
info@miekekrol.nl

Over Ons

Mieke Krol

Mieke Krol

Over Mieke

Mieke Krol studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam nadat zij eerder een economische studie gevolgd had. Naast een algemene brede interesse in het recht heeft Mieke ook bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht ontwikkeld. Daarbij heeft zij tevens een Master strafrecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Na haar studie is Mieke aan de slag gegaan als juridisch medewerker op een advocatenkantoor. Daar is zij voornamelijk werkzaam geweest op het gebied bestuursrecht en familierecht.Haar kennismaking met de advocatuur is haar zo goed bevallen dat zij uiteindelijk besloten heeft om zelf als advocaat aan de slag te gaan.

Als advocaat is Mieke Krol breed inzetbaar, naast haar specialisatie in het bestuursrecht en familierecht is zij werkzaam op het terrein van het strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht waaronder bijstandszaken.

Haar vrije tijd brengt Mieke graag door met familie en vrienden. Daarnaast is zij erg actief op het gebied van sport en geeft zij in haar vrije tijd hockeytrainingen aan jeugdigen.

Mieke Krol

Anne Marije Brobbel

Over Anne Marije

Administratief medewerkster

Mieke Krol

Annelien Witteveen

Over Annelien Witteveen

Jurist

Mieke Krol

Havva Asal

Over Havva Asal

Advocaat

Mieke Krol

Patrick Remmelts

Over Patrick Remmelts

Jurist

R.F.H. Tamboenan

Over R.F.H. Tamboenan